M±ki - ¦ruty - Przemia³ |
* Wykaz produktów. W celu poznania aktualnej ceny nale¿y przej¶æ do „ALFABETYCZNEGO SPISU PRODUKTÓW" M¡KI | l.p. | NAZWA ARTYKU£U | CHARAKTERYSTYKA | 1. | M±ka gryczana | | 2. | M±ka kukurydziana | | 3. | M±ka orkiszowa typ 700 | | 4. | M±ka orkiszowa typ 2000 | | 5. | M±ka owsiana | | 6. | M±ka pszenna typ 1850 (graham) | | 7. | M±ka pszenna typ 500 | | 8. | M±ka pszenna typ 500 krupczatka | | 9. | M±ka pszenna typ 750 (chlebowa) | | 10. | M±ka ry¿owa | | 11. | M±ka z amarantusa | | 12. | M±ka sojowa odt³uszczona | | 13. | M±ka ziemniaczana | | 14. | M±ka ¿ytnia typ 2000 (razowa) | | 15. | M±ka ¿ytnia typ 720 | | 16. | Skrobia kukurydziana | | | | | ¦RUTY | l.p. | NAZWA ARTYKU£U | CHARAKTERYSTYKA | 1. | ¦ruta zbo¿owa | | 2. | ¦ruta sojowa | | 3. | ¦ruta kukurydziana (kukurydza ca³a i krojona) | | PRZEMIA£ | l.p. | NAZWA ARTYKU£U | CHARAKTERYSTYKA | 4. | Przemia³ kasza | | 5. | Przemia³ m±ka | | 6. | Przemia³ ¶rut | | JÊCZMIEÑ OWIES PSZENICA ¯YTO | l.p. | NAZWA ARTYKU£U | CHARAKTERYSTYKA | 1. | Jêczmieñ ozimy 01.11.16-00.21 | | 2. | Jêczmieñ jary 01.11.15-00.11 | | | 3. | Owies 01.11.16-00.3 | | | 4. | Pszenica jara 01.11.12-00.11 | | | 5. | Pszenica ozima 01.11.12-00.21 | | | 6. | ¯yto jare 01.11.16-00.11 | | | 7. | ¯yto ozime 01.11.16-00.21 | | | 8. | | | |
|